Agrementor Teambuilding

17 september 2019
Blog Image

Onder een stralende zon beleefde het voltallige AGREMENTOR TEAM op 30 augustus haar eerste teambuildingsevenement. Alle advocaten en medewerkers van Agrementor Antwerp & Agrementor Brussels verzamelden ergens halverwege tussen Antwerpen en Brussel, op het feeërieke domein van de Brabantse Golf te Melsbroek.

Een warm welkom, de geur van een lekkere tas koffie en verse koffiekoeken lonkten de advocaten en medewerkers alvast vol enthousiasme naar de lounge. 

In het kader van onze vernieuwde webstek, werden we er professioneel gefotografeerd door Inge en Maryse van Foto Studio Leyssen. Hun schitterende werk ziet u alom op deze webstek.

Na de vele individuele en groepsfoto’s op het prachtige golfdomein, wachtte ons een kort aperitief, waarna iedereen zich klaarmaakte voor de golfinitiatie. Onder vakkundige begeleiding van head pro Dany werden ons de beginselen van het sierlijke golfspel aangeleerd. Al vlug werd het duidelijk dat sommigen wél over capaciteiten beschikken om een golfcarrière te starten, maar de meesten onder ons toch bekwamer lijken te zijn in de juridische, bemiddelings- en onderhandelingskunsten.

Bij de puttingwedstrijd won Laura Meuwissen met glans, en mocht ze de oorkonde van de Brabantse Golf in ontvangst nemen. Na deze verkwikkende sport konden we welverdiend genieten van de overheerlijke keuken op het terras van het clubhuis.

Een geslaagde teambuilding waarbij de banden tussen AGREMENTOR ANTWERP en AGREMENTOR BRUSSELS werden versterkt. Klaar voor het nieuwe gerechtelijk jaar!

Diezelfde dag werd het glas geheven op het levenslicht van THE AGREMENTOR ACADEMY (Agrementor Negotiation & Mediation Academy vzw). Proficiat Theo en Willem!

Alvast een primeur: de door THE ACADEMY aangeboden Masterclasses zullen plaatsvinden op het prachtige domein van de Brabantse Golf. Dé ideale plek om werk en plezier te combineren, denkt u niet?

Het AGREMENTOR team